NutritionBootCamp

BIOGRAFIJA Goran Vrgoč

Specijalist ortoped na Zavodu za ortopediju KB Sveti Duh.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 2007., na kojem je 2018. završio poslijediplomski doktorski studij iz Biomedicine. U međuvremenu je 2015. specijalizirao ortopediju. Usavršavao se u Lyonu-Centre Orthopaedique Santy, FIFA Medical Center of Exellence – Operativni zahvati koljena i ramena, Stolzape-Zimmer Institute Medical Education Course – Primarne i revizijske totalne endoproteze koljena, Masterclass Zahtjevne primarne i revizijske endoproteze koljena, Rotterdam – Zimmer Biomet Institute – BioSkills Shoulder Arthroscopy Advanced Course, Salzburg, – Open Medical Institute – Kirurgija kostiju i zglobova, HNS – UEFA-ina edukacija nogometnih liječnika – Hitna stanja kod nogometaša te u mnogim drugim medicinskim ustanovama.

Doktor Vrgoč ima veliko iskustvo u radu sa sportašima. Primjenjuje najnovije tehnike iz područja ortopedije i sportske medicine. Liječnik je Hrvatskog boksačkog saveza i Hrvatske judo reprezentacije, klupski liječnik GNK-a Dinama i NK-a Lučkog, vanjski suradnik Zavoda za kineziološku antropologiju i metodologiju, a bio je i liječnik hrvatske mlade nogometne reprezentacije.

Član je Hrvatskog ortopedskog društva, Hrvatskog društva za hitnu medicinu, Hrvatskog društva za reanimatologiju te mnogih drugih. Autor i koautor 17 znanstvenih članaka, kao i brojnih prezentacija na međunarodnim kongresima

Close Menu
×
×

Cart