NutritionBootCamp

Nutrition Boot Camp je jedinstvena edukacija koja kroz jednodnevni model predavanja pruža razmjenu primijenjenih iskustava i znanja vodećih stručnjaka iz područja zdravstvenog i sportskog nutricionizma, medicine, psihologije i tjelesne forme.

LOKACIJA:

Almerija Centar, Ulica grada Vukovara 284,  10 000 Zagreb

DATUM:

14. 09. 2019.

REGISTRACIJA:

Registracija otvorena

TRAJANJE:

Od 09:00 do 18:00

PREDAVAČI

Mirela Marić

Osnivač i direktor Nutrilife Centra

“Nutricionizam novog doba predstavlja multidisciplinaran pristup zdravlju i bolesti, temeljen na medicinski validiranim standardima struke ( sa laboratorijskom i antopometrijskom  dijagnostikom), te  stalnom monitoringu  kod postizanja dugoročnih  preventivnih rezultata brige oko vlastitog zdravlja.”

Branimir Dolibašić

Voditelj Nutrilife Centra

“Prehrana je u temelju sportskog rezultata, ali i načinu sportskog života. Upravljanje prehranom je poseban management u sportu koji za uspjeh traži nutricionistička znanja, iskustvo i primjere u praksi na jednom mjestu.”

Marijana Zubac

DIREKTOR NUTRICENTAR MOSTAR

„Uz kvalificiran tim ljudi, zlatne standarde dijagnostike, te individualni pristup svakom sportašu ključ uspjeha implementacije nutricionističkog režima u sportski performans je coaching. To predstavlja osoba koja koordinira sve akcije  temeljene na indvidualnim ciljevima svakog igrača,te konstantno praćenje rezultata.”

Goran Vrgoč

specijalist ortoped

“Liječenje sportskih ozljeda, potpuni oporavak i povratak na istu razinu sportske aktivnosti u modernom sportu je nezamisliv bez individualnog pristupa sportašu u kojem je ključni dio adekvatna prehrana i suplementacija”

Ana Čerenšek

Co-Founder Mentalni trening

”Rutine i rituali pružaju nam nam priliku za povećanjem osjećaja mira, smisla i reda u životu što može činiti razliku između uspjeha i neuspjeha kod procesa uvođenja zdravih životnih navika.”

Mirela Anić

Co Founder Body&Mind

“Tjelesno vježbanje pomoću Body & Mind PROGRESSIVE® sustava omogućava inteligentan i cjelokupan razvoj tijela i uma pojedinca. Bazira se na integriranom pristupu tjelesnom vježbanju kao cjelokupnoj brizi o ljudskom organizmu što podrazumijeva djiagnostiku stanja, inteligentno vježbanje, pravilnu prehranu i čisto stanje uma.”

Dragana Olujić

direktorica tvrtke Nutricionist d.o.o.

Službena je nutricionistica HNK Hajduk Split i dugogodišnja nutricionistica Hrvatske jedriličarske reprezentacije, a dobitnica je priznanja za doprinos sportskom uspjehu na Olimpijskim igrama 2012. 

RASPORED MODULA:

 1. Rutine i rituali – uvodenje zdravih navika
 2. Tjelesne potrebe 
 3. Model i planiranje prehrane
 4. Izbor namirnica i skupine namirnica
 1. Foodmap
 2. Personalizirana sportska prehrana
 3. Planiranje prehrane (prije i poslije treninga)
 4. Hidracija
 5. Coaching – prehrana za vrijeme priprema
 6. Pilates – Reformer novi oblik kondicijske pripreme
 1. Smjernice i moderna nutricionistička dijagnostika
 2. Personalizirana prehrana kao sastavni dio života
 3. Antiage
 4. Najčešće ozljede u profesionalnom i rekreativnom sportu 
 5. Suplementacija u profesionalnom sportu

nutrilife centar

U BROJKAMA

KOME JE NAMIJENJENO?

Nutrition Boot Camp namijenjen je svima koji na direktan i/ili indirektan način svojim poslom utječu na ljudsko zdravlje i sportsku izvedbu rekreativca i/ili profesionalnog sportaša, a to su :nutricionisti, psiholozi, sportski treneri i stručni stožer sportskih klubova, fitness treneri, diet coachprofesionalci.

KLIJENATA
PROJEKATA
SPORTAŠA
PREDAVANJA IZA SEBE

Nutrition Boot Camp.

prati nas na društvenim mrežama

Novosti direktno u Vaš inbox.

BESPLATAN EBOOK - NOVO DOBA NUTRICIONIZMA stiže u tvoj inbox nakon što ostaviš svoj email

ORGANIZATOR I NOSITELJ PRAVA

Ivana Barišić mag.nutr, Co –Founder Nutrilife Centar i Founder Brand B

Pomičemo granice nutricionizma

«Pomičemo granice nutricionizma u Hrvatskoj i regiji kroz platformu znanja i primjenjenog iskustva vrhunskih stručnjaka iz područja medicinskog i sportskog nutricionizma, medicine, psihologije, tjelesne forme i sportskog marketinga. Nutricionizam je znanost o prehrani koja je prirodna poveznica navedenih djelatnosti i upravo on omogućuje integrirani multidisciplinarni pristup prema svakom pojedincu bilo da se radi o zdravoj ili bolesnoj populaciji, rekreativnim ili profesionalnim sportašima. Nit vodilja bila mi je omogućiti da oni koji na direktan i/ili indirektan način utječu na ljudsko zdravlje i sportsku izvedbu osjete kako to izgleda u praksi. Uz predavanja i modele rada vrhunskih stručnjaka želimo dijeliti znanja i iskustva dugogodišnjeg rada iz svakog segmenta koji obuhvaća Nutrition Boot Camp.»

×
×

Cart